En polykarbonattak

Om du har ett hus med terrass är det underbart att stanna där under sommarmånaderna. Om du vill sitta ute på din terrass längre, är en baldakin bäst för detta. Under en baldakin kan du njuta av en fin bris och fortfarande känna solen i ditt ansikte. Du kan enkelt bygga ett uteplatsskydd själv. Du måste först göra en bra konstruktionsritning med alla material du behöver. Det finns flera skydd som du kan använda. Det är viktigt att, om det blir mycket varmt under sommarmånaderna, kan du skärma av din baldakin så att du inte behöver sitta i full sol. Du kan använda ett slags rullgardin som sträcker sig över kapellet om det blir för varmt. Du kan fortfarande sitta ute i skuggan.

Bygga en baldakin
Du kan själv göra en uteplats av polykarbonat. Om du gör det av trä, se till att du använder bra robusta stolpar. Använd till exempel fyra ekställ. Se till att delarna som kommer från stolparna i marken är välbearbetade så att de inte kan ruttna. Det är också viktigt att du fäster stolparna mycket fast i marken och är exakt fyrkantiga. När du har gjort det kan du fästa tvärstängerna på toppen. Balkarna, balkarna, på vilka plattorna, t.ex. glas eller polykarbonat, måste placeras, måste ha avståndet från plattornas bredd. Om du vill använda glas till toppen av baldakinen måste du använda förstärkt glas. När du använder frostat glas kommer detta att blockera solen så att du inte hamnar i solen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *